Meer over de Leef je Pensioen Cursus

De Leef je Pensioencursus wordt op dit moment ontwikkeld tot het eindproduct dat wij voor ogen hebben. Een aantal praktische vragen kunnen wij daarom mogelijk nog niet beantwoorden. Vanzelfsprekend updaten wij de informatie continu en houden wij u hiervan op de hoogte.

Maatwerk

Bent u benieuwd hoe u de Leef je Pensioen Cursus past bij uw fonds? De Leef je Pensioen Cursus kan worden aangeboden in de huisstijl van uw fonds. Zo wordt het echt iets van úw fonds dat herkenbaar is voor uw deelnemers. Daarnaast kan de cursus via uw eigen website of portaal worden aangeboden en u kunt het aankleden met bijvoorbeeld een eigen welkomstbericht of -filmpje en inspiratiefilmpjes. Dat maakt het, naast bekend, ook vertrouwd. Precies zoals een deelnemer het graag heeft.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Kosten

De kosten voor de Leef je Pensioen Cursus hangen af van de omvang van uw fonds en de mate waarin we de cursus aanpassen op uw wensen.

We brengen de specifieke kosten graag in kaart voor u.

Beschikbaarheid

De Leef je Pensioen cursus is vanaf 1 januari 2022 beschikbaar.

Deelnemercommunicatie

De Leef je Pensioen Cursus kan gekoppeld worden aan uw bestaande aanvullende deelnemercommunicatie. Uw communicatieadviseur dit voor u verzorgen.

Wilt u meer informatie over de Leef je Pensioen Cursus?